Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как народната медицина се справя с радиоактивното облъчване?

При повишен радиоактивен фон народната медицина препоръчва специален режим на хранене и разтоварващи дни, в които се практикува лечебен глад.

raDIOХраните трябва да съдържат много фибри, които са способни да извеждат от тялото токсини от различен характер.
Ако искате да направите максималното за себе си при такива обстоятелства, трябва да включите в менюто си бадеми, царевица, леща, ябълки, овес, елда, ечемик, фасул, тиква, зеле, кафяв ориз, моркови, ряпа. Плодовете и зеленчуците трябва да се белят на дълбочина 0.5 см, а от зелките да се махат най-малко три листа, съветват от web-zdrav.ru. Те са най-силно засегнати от въздействието на тежките метали.

Редица продукти предпазват от поемането на цезий-137 (цвекло, орехи, картофи); въздействието на други радионуклеиди редуцират нарът, стафидите, боровинките, орехите, лукът и чесънът, магданозът, морското зеле и калмарите.
Препоръчва се да се пият червено вино и сокове от сини сливи и коприва. Млечните продукти са способни на намалят натрупването на радиоактивен стронций. Изварата е мощен чистач на радиоактивни съставки. От месата е най-добре да се ядат птици и свинско.

Пийте много вода; доказано е, че 265 милилитра вода извеждат от тялото един грам вредни вещества. Препоръчителни са също отварата от лен, сливи, слабителни треви, сокове от грозде и нар, червено вино. Те адсорбират и ускорено извеждат от тялото радионуклеидите.

Преди хранене на всяка цена трябва да се вземат 1 до 4 таблетки активен въглен!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *