Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Природни средства, които лекуват обилна или нередовна менструация

Смесват се 300 грама люляков цвят, 20 грама корени от черница, 50 грама корени от вишна, 20 грама жълта турта. От сместа се взема 1 супена лъжица и се вари в 1 литър вода около 20 минути. Отварата се пие студена по 1 кафена лъжица 3 пъти на ден в продължение на 3 месеца.

В 500 мл кипяща вода се поставя по 1 чаена лъжица от сместа:5грама кисел трън, 7 грама овчарска торбичка, 1 грам камшик, 19 грама маточина и 20 грама мента. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 150 грама преди ядене. Лечението продължава 5-6 месеца като се правят 10 дни почивка на всеки 40 дни.

Взема се тинктура от широколистен жиловлек. Живовлека се измива в 3 води, изцежда се и се реже на ситно. Пуска се в шише с широко гърло и се пълни две трети от него. Залива се с домашна пшлодова ракия. Престоява 14 дни на слънце и се пие по 1 чаена лъжица с малко вода или сок. След 1 минута болката отминава.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *