Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Водорасло лекува махмурлук

Мнозина поне веднъж в живота си са изпитвали „прелестите“ на посталкохолния синдром, или популярно казано – на махмурлука

 

водорасло

Как да се справим с последствията при прекаляване с алкохола? Британски специалисти създали оригинална напитка за тази цел. Тя е на основата на синьо-зелени водорасли и не само намалява неприятните симптоми – главоболие, гадене, тремор, сухота в устата, умора, но и подобрява умствените способности за сметка на подобреното мозъчно кръвообращение.

„Синьо-зелените водорасли са богати на жизненоважни хранителни вещества, които са необходими на клетките на нашия организъм при тяхното делене и размножаване. Именно този процес на обновление позволява да се възстановяват всички тъкани“, пояснява един от създателите на еликсира Дейвид Уол.

В състава на течното лекарство против махмурлук влизат също екстракт от боровинки, зелен чай, аминокиселини и витамин D.

Напитката ще е полезна не само за жертвите на бурните купони, но и за спортистите. „Всекидневният прием на синьозелени водорасли помага да се забави процесът на стареене и ускорява времето за възстановяване след спортни травми, като при това защитава от дегенаритивни заболявания“, коментира Уол, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *