Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-силното момиче има кошмарна болест на ставите

Най-силното момиче във Великобритания всъщност дължи качествата си на ставна болест. Доскоро животът й е бил истински кошмар.

lareskДнес 16-годишната Лареск Брауни може да се похвали с необичайна сила и физическа издръжливост, разказват от medikforum.ru. Крехкото на вид момиче без проблеми вдига на ръце треньора си.

Момичето има синдром на хипермобилността: заболяване, при което ставите имат много широк диапазон на движения. Това й е причинявало нечовешки болки и Лареск постоянно трябвало да внимава да не й се “извади”някоя от ставите. Нещата се поддали на контрол едва когато момичето решило да се занимава с тежка атлетика. Идеята й дошла, докато наблюдавала как баща й вдига щанги.

Лареск не само овладяла болката, но и шест пъти е поставяла национални рекорди по пауерлифтинг. Тя е в състояние да вдига големи тежести и постоянно подобрява постиженията си. Така заслужено може да се нарича най-силното момиче на Острова. В същото време Лареск продължава да е стройна и не се е превърнала в планина от мускули. Теглото й е само 50 килограма.

Тайната на този успех, оказва се, е в заболяването – в необикновената гъвкавост на гръбначния стълб. Именно тази гъвкавост позволява на най-силното момиче да изпълнява ефектно повдигането на щангите от пода. При това – без опасност за свръхмобилните стави!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *