Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебното гладуване спасява живота на Лидия Ковачева

На 30 години Лидия Ковачева получава туберкулозно огнище в единия бял дроб

 

лидия ковачева

Следват 10 години, прекарани в лекарски кабинети, диспансери и санаториуми. Въпреки лечението се появяват нови болести и идва денят, в който лекарите казват, че й остават 2-3 месеца живот. В този критичен момент тя научава за лечебното гладуване. Тъй като по онова време (средата на 50-те години на миналия век) у нас няма специалисти в тази област, Ковачева се заема да търси материали и да изучава принципите на гла-долечението. Така създава своя метод за пречистване, лечение и подмладяване. Прилагайки го върху себе си, доживява до 88.

При гладолечението се спира всякакъв вид храна, приемат се единствено до 800 г плодове дневно и билков чай, може с мед и лимон. Чаят и плодовете се редуват през 2 часа. За пълен ефект Лидия  Ковачева съветва диетата да се спазва 20 дни и да се прави 2-4 пъти годишно, но само под лекарско наблюдение. Иначе за профилактика препоръчва 3-5-дневно гладуване с внимателно захранване, което продължава толкова дни, колкото сте гладували.

Ако се подложите на 3-дневна диета, в първия ден от захранването заменяте плодовете в едното хранене със сезонен зеленчук, рендосан или много ситно нарязан, без сол, оцет, подправки. На втория ден менюто е същото, като количеството леко се увеличава. На третия ден се добавя 1 сварен картоф или друг зеленчук, приготвен на пара или сварен на супа. После се връщате към обичайното, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *