Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Увеличена простата лекувайте с ечемик

В 500 мл вода се вари 1 чаена чаша ечемик докато остане наполовина. Отделно от тази отвара в 2 литра вода се слагат 2 супеми лъжици семе от пъпеш, 1 супена лъжица царевична брада, Листа от бяла бреза, корени от магданоз и стрък репей. Тази смес се вари 2 минути, след което се добавя 1 супена лъжица мечо грозде и ври още 1 минута. Сваля се от огъня, смесват се 2 отвари и се пие по 1 кафена чаша 3 пъти на ден преди ядене. Само след седмица настъпва подобрение.

В чаша вряла вода се запарва 1 супена лъжица листа от дребноцветна върбовка. Престояват 30 секунди и се прецеждат. Чаят се пие сутрин 1чаена чаша на гладно, а 2 30 минути преди вечеря.

В 500 грама мед се изсипва 1 чаена чаша борови връхчета. Престояват така 1 месец и след това се приема 3 пъти дневно по 1 супена лъжица 20 минути преди хранене. Още като за почва да се приема се чувства облекчение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *