Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Историята на Даниела, която чака за бъбречна трансплантация

Даниела Аврамова не знае коя е причината за нейното страдание. Според някои лекари то е свързано с бременността и раждането на дъщеричката й, която сега е на осем години. Има бъбречна недостатъчност от пет години, а от година и половина е на хемодиализа, описват драмата й от БЛИЦ.

daniМладата жена, която е начална учителка, е в листата на чакащите бъбречна трансплантация. В същото време е открила дарителска сметка и събира пари за трансплантация на бъбрек в Турция. Ако събере необходимите за това 30 000 евро, ще замине за южната ни съседка с баща си – той ще й бъде донор.

Даниела уважава и цени българските лекари, но смята, че турските имат по-голям опит – там се правят повече трансплантации на бъбреци. Освен това тя не знае кога ще й дойде редът у нас, колко време ще трябва да чака и дали ще дочака такъв момент. Иска да живее за дъщеричката си, признава 37-годишната жена. Виманието й е изцяло посветено на нея – особено след като трудовият й договор не бил подновен; сега Даниела е безработна.

Младата жена разчита на състрадателни българи да събере недостигащите й все още пари по следната сметка:

Титуляр: Даниела Андреева Аврамова
Уникредит Булбанк IBAN BG88 UNCR 7000 1521 0431 67BIC(SWIFT) UNCRBGSF
Може също така да изпратите SMS на DMS DANIELA на Единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel)

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Историята на Даниела, която чака за бъбречна трансплантация

  1. Снежа Стоянова каза:

    Даниелка,обади ми се,защото ми изтриха телефоните. Снежа Стоянова 42 у-ще 0887302373

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *