Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Учител страда от алергия към школото!

Запознайте се с един учител, който страда от алергия към школото!

alergiaСтрада съвсем истински – болестта му е напълно реална. Тежките алергични реакции му пречат да използва всякаква техника, училищните дъски и дори най-обикновените столове, описва странната история medikforum.ru.
36-годишният Майкъл Стир е станал герой на документалния филм Educating Yorkshire заради необикновеното си заболяване. Той страда от дерматит и екземи, а също и от алергия към калиев дихромат – вещество, което се съдържа в мастилата, интерактивните дъски в класните стаи, столовете, писалките, мониторите и още в цял куп вещи и приспособления, с които са пълни училищата. Без всичко това в днешно време е трудно човек да си представи работата на един учител.

Майкъл всъщност е заместник директор, но и обучава. Не е известно дали в някой момент той няма да получи тежък алергичен шок – но човекът е поел всички възможни рискове и не се отказва от работата си. Започнал е като банков чиновник, но подобна кариера не му била по сърце и той бързо се насочил към училището, където преподава математика на малки деца.

За да се защити поне отчасти, Майкъл работи с ръкавици. Но алергичните му реакции се проявяват и към мобилните телефони, обувки, снимки, дрехи и обувки.

„Дерматитът и алергията ме измъчват ужасно” – признава учителят. Трудно му е да докосва дъската или да поправя грешките на учениците си с червен писец. Но в името на любимата работа е готов да изтърпи какво ли не.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *