ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Един мит за рака, в който жените вярват

Много жени твърдо вярват, че използването на дезодоранти антиперсперанти провокира рак на млечната жлеза.

624-400-suh-dezodorantТе се ограничават в употребата на дезодоранта, но игнорират такъв важен фактор от антираковата защита като физическата активност!

Заблудите на нежния пол са били изследвани от австралийски екип. Според данните от изследването излиза, че по-малко от половината австралийки не знаят нищо за връзката между алкохолизма и злокачествените заболявания. Алкохолът повишава риска, но в същото време е възможно един злокачествен процес в организма да не се случи. Към антираковата профилактика се отнасят физическата активност, поддържане на здравословно тегло и ограничаване на алкохола. Всичко това доказано намалява опасността от рак на гърдата.

Изследователите били изумени от невежеството на много хора, които не знаели важни неща – но пък били наясно с мнимата опасност от антиперсперантите. Няма такава, категорични са австралийските изследователи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *