Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как народната медицина помага при цироза

Рецептите от руската народна традиция са публикувани във www.webzdrav.ru.

ciroza* Как да лекуваме цироза с глухарче? 1. Запарка от корени: една чаена лъжичка корени от глухарче се залива с чаша и половина топла вода, кипва се и ври 5 минути. След това се прецежда и се пие като чай.
2. Цветове от глухарче се насипват в емайлиран или стъклен съд, после се покриват с един сантиметър слой захар. Оставя се под капак за 1-2 седмици, след което се пресова. Изцеденият “мед” се използва вместо сладко или конфитюр в неголеми дози.

* Настойка от листа на хрян. Листата се берат през юни и се натъпкват плътно в буркани. Долива се с водка, затваря се и бурканите се подреждат на най-долния рафт в хладилника. Престояват 7 дни, след което обогатеният алкохол се изцежда и налива в чиста бутилка. От настойката се приема по една супена лъжица половин час преди ядене три пъти на ден.

* Сок от кисело зеле. Зелевият сок се приема два пъти дневно по половин чаша, като се редува със сок от сурово червено цвекло.

* Тиква: препоръчва се да се приема по половин килограм настъргана сурова тиква или половин чаша сок от настърганото веднъж на ден в продължение на три месеца.

* Мед и черно френско грозде. Килограм мед се смесва с един килограм черно френско грозде и хубаво се разбърква. Взема се по една чаена лъжичка 3-4 пъти на ден до изчерпване на дозата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *