Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бабини рецепти при метеоризъм

Никой не обича да говори за този проблем – но и съществуването му не може да се скрие по никакъв начин! Всъщност има варианти нещата да се разрешат в посока оздравяване. Някои народни рецепти вършат добра работа, ако имаме търпение да ги осъществим.

praz* Настойка от валериан и семена от копър. Три пъти на ден преди ядене приемаме по 2-3 дражета витамин С и изпиваме ¾ чаши настойка от валериан със семена от копър в такава пропорция – 1 чаена лъжичка корени от валериана и толкова семена от копър се заливат с половин литър вода. Оставят се да киснат цяла нощ и на сутринта настойката се прецежда. Пие се по ¾ чаши преди всяко ядене.

* Картофен сок. Сурови картофи се настъргват и изцеждат. Сокът се пие сутрин на гладно, желателно – една чаша на ден. Един час след сока може да се закусва. Процедурата се повтаря десет дни, след което следва 10-дневна почивка.

* Отвара от анасон.Една чаена лъжичка семена от анасон се вари с чаша вода, след което се оставя да кисне 20 минути. Пие се по четвърт чаша 3-4 пъти на ден, 20 минути преди ядене.

* Отвара от лайка. Една супена лъжица цветове от лайка се залива с чаша гореща вода, вари се допълнително още 5 минути и се оставя да кисне 4 часа. Приема се в доза – две супени лъжици 4 пъти на ден.

* Настойка от корени на глухарче. Две чаени лъжици корени от глухарче се накълцват и заливат с чаша горека вода.Настойката кисне 8 часа. Пие се 3-4 пъти на ден преди ядене но ¼ чаши.

Рецептите са подбрани от www.webzdrav.ru.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *