Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези диети ще ви стопят наполовина само за седмица

Бъдете внимателни и не прекалявайте с глада

 

диета бързо отслабване

Следвайте диетата толкова дни, колкото са препоръчани.

Белтъчна диета

Самото име подсказва, че са разрешени всякакви белтъчни храни: месо, колбаси, яйца. И са забранени въглехидратите, при това не само тестено и сладко, а всякакъв хляб, зърнени закуски, плодове и дори някои зеленчуци: моркови, картофи, царевица, цвекло. Не трябва да се ядат мляко, риба и морски дарове, ядки. От малкото, което остава, може сами да планирате менюто си: съчетаването на продуктите и размерът на порциите са оставени изцяло на вас.

Коментар: Това меню е доста натоварващо за организма. То ни лишава от основния източник на енергия – въглехидратите. Когато те не достигат, организмът си ги търси и посяга не на мазнините, а на мускулната маса. В резултат на тази диета ще отслабнете, но тялото ви ще изгуби от красивия си вид. Затова задължително я комбинирайте с тренировки. А обещаните 10 килограма ще стопите, ако стартовото ви тегло е около 100 кг. Ако е 60, очаквайте двойно по-малък ефект.

Диета със супа

Популярната диета има различни варианти, общото между тях е зеленчуковата супа. В нея може да преобладават зелето, лукът или някой друг продукт (без картофи, царевица, ориз или фиде). Подправя се с малко сол, 1 ч.л. зехтин на порция, черен пипер, билки. През Челия ден се яде само супа, като последователно се добавят различни други храни: през първите четири дни са позволени плодове (без банани) или печени картофи. След това може да разнообразите супата с парче телешко или кафяв ориз. Може да пиете без ограничение неподсладен чай, кафе без захар и мляко или обичайната вода.

С тази диета е напълно реално да стопите поне 5 кг. Тя е бедна на хранителни вещества и е доста „гладна“, особено през първите четири дни. Проблем ще имат тези, които са с чувствителен стомах. Толкова много зеленчуци със сигурност ще го раздразнят, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *