Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо е вредна храната от микровълновата печка?

Храната от микровълновата печка гарантирано ни разболява

 

микровълнова печка

Медиците отдавна предупреждават, че блюдата, приготвени в микровълнова печка, не са особено полезни. Но ново откритие може да стане мотив за пълния отказ от използването на този домакински уред.

Магнетронът е мощният излъчвател на електромагнитно поле, който се намира в микровълновите фурни. Именно благодарение на него молекулите в продуктите започват да се движат, трият се една в друга и храната се нагрява. Това триене разрушава почти всички витамини и антиоксиданти, оставяйки незасегнати само грубите фибри. Броколите загубват 98 % от важните си противоракови вещества в микровълновата печка. Според учените този метод на готвене може да се уподоби на атомна война във вътрешността на продукта. Ние получаваме „мъртва“ храна, изгубила хранителната си ценност. Редовната й употреба с времето провокира заболявания на съдовете, сърцето, влошава работата на главния мозък и понижава обмяната на веществата, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *