Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Възможно ли е лечение на хипертония без лекарства?

Няма спор – хипертонията е убиец. Съсипва здравето на много хора, но в същото време “храни” индустрията на хапчетата! Това, може да се каже, е най-популярната болест на нашето време, отбелязват от radi-zdorovya.ru.

photo_mesnikТя се среща у всеки втори човек след 35-годишна възраст. За хората от третата възраст няма смисъл да говорим. Желанието да бъдем здрави, да поживеем още ни кара да посягаме към таблетките, а това – естествено! – пълни нечии джобове.

Най-интересното е, че на практика нас не ни лекуват от хипертонията. Гълтаме хапчетата, за да я държим на каишка! Наистина ли хипертонията е нелечима? Наистина ли – веднъж отключена – тя е с нас до последния ни дъх?!
Руският лекар д-р Николай Месник има отрицателни отговори на тези въпроси. Той е автор на уникална методика за лечение на хипертонията без хапчета. Самият той от 20-годишен имал проблеми с артериалното налягане и дълго търсил изцеление. Пробвал с лечебна физкултура, правил си всякакви билкови запарки и настойки. Постигал временен ефект, но после нещата отново се влошавали.

Тогава Месник проумял, че до момента е “пипал” проблема частично, оттук-оттам. И разработил цялостна безлекарствена методика за спасение от хипертонията. В нея е обобщена 20-годишната му лекарска практика, както и натрупаните и проверени знания от народни лечебни умения и модерни медицински изследвания. Методът на Месник гарантира, при спазване на пълния режим, раздяла с всички страдания, произтичащи от високото кръвно налягане. Идеята на доктора не е да облекчи симптоматиката, а да премахне причината за здравословните проблеми. Според него причина за хипертонията са откъсването на човека от природата, постояният стрес и отсъствието на физически натоварвания. Всеки от нас седи в панелната си кутийка, диша прах и яде боклуци. А човекът е създаден да живее сред природата!

Методът на Месник акцентира върху натоварването на мускулите, релаксацията, психоемоционалното разтоварване, медитацията и визуализацията. Подробно за лечението вижте ТУК!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *