Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкови смеси при маточни кръвотечения

Смесват се по 100 грама стръкове цариче, стръкове овчарска торбичка, стръкове хвощ, 50 грама стръкове водно пипериче и 40 грама листа от мента. В 500 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от билковата смес. Вари се 5 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 2-3 пъти дневно по 100 грама зависимост от силата на кръвотечението. Лечението продължава няколко месеца с прекъсвания от 10 дни след 40 дневно приемане на отварата. Извършва се под лекарски контрол.

Смесват се 120 грама стръкове от клинавиче, по 80 грама корени от кисел трън, стръкове хвощ, хмел и 50 грама корени дилянка. В 500 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от билковата смес. Вари се 5 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 2-3 пъти дневно по 100 грама в зависимост от силата на кръвотечението.

Смесват се по 100 грама стръкове от клинавче, клонки от бял имел, корени от дилянка и по 50 грама корени от кисел трън, листа от мента и маточина. В 500 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от билковата смес. Вари се 5 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 2-3 пъти дневно по 100 грама в зависимост от силата на кръвотечението.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *