Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лек за жлъчнокаменна болест

Смесват се по 100 грама корени от глухарче, цветове от невен, плодове от кимион, листа от маточина и плодове от шипка и по 50 грама стръкове от пелин, стръкове от камшик и стръкове от змийско мляко. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 3 пъти дневно по 1 чаена чаша 15 минути преди ядене.

Смесват се по 100 грама стръкове от синя жлъчка, цветове от невен, корен от сладък корен, по 70 грама цветове от лайка и стръкове от змийско мляко и 50 грама листа от мента. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 3 пъти дневно по 1 чаена чаша 15 минути преди ядене.

Смесват се по 100 грама цветове от невен, цветове от лайка, корени дилянка и по 50 грама стръкове от бенедиктински трън, стръкове камшик и стръкове змийско мляко. В 600 кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне се 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 3 пъти дневно по 1чаена чаша 15 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *