Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте на какво помагат патладжаните!

Този зеленчук е изключително полезен за хората със сърдечно-съдови заболявания. Диетолозите ги препоръчват на всички – с изключение на онези, които имат стомашни проблеми.

patliТяхното храносмилане не се справя с многото фибри, с които е богат патладжанът, описват от medikforum.ru.
Сезонът на патладжаните е в разгара си! Ето ви възможност да проверите как ви се отразява меню с патладжани.

Те чудесно изхвърлят от организма излишъците на вредния холестерин. Незаменими са в храненето на хора, които имат проблеми със сърцето! Съдържат много желязо и мед, а това се отразява добре на състава на кръвта. Плюс е и високото съдържание на калий – той нормализира сърдечната дейност.
Патладжаните по принцип имат богато минерално съдържание. Консумацията се отразява положително не само на общото здравословно състояние, но и на външността! Виолетовият пигмент например се преработва и кожата на лицето получава от него сияйно излъчване.

Медиците обаче предупреждават, че редовната консумация на патладжани не е за всеки човек. Ако имате някакви стомашни проблеми, просто не се изкушавайте с този зеленчук. Има доста алтернативи на патладжана за случаите, в които холестеринът може да се редуцира или с медикаменти, или с други храни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *