Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Баба американка си роди три … внучки!

Американката Сузи Козиек роди близначки на 53-годишна възраст. Специалното в случая е, че бебетата са собствените й внучки.

kosisek_340x255Дъщерята на Сузи и биологична майка на близначките – Ашли Ларкин, не може да ражда заради специфично белодробно заболяване. Майката на Ашли и баба на новородените има четири собствени деца. Да бъде сурогатна майка на внучките си не било нещо ново за зрялата жена: през 2011-а тя вече износила и родила едно момиченце с биологичен материал на дъщеря си. Така внучките, за които Сузи е нещо повече от баба, вече стават три.

Екстракорпоралното оплождане на трите яйцеклетки било извършено едновременно през 2010 година, разкриват от medportal.ru.Тогава лекарите имплантирали в матката на Сузи само една от тях, а останалите две замразили. След като се родило първото дете и баба Сузи се възстановила, през ноември 2012-а били имплантирани и останалите два замразени ембриона.
Сузи твърди, че бременностите й с внучките не били тежки и не се отличавали от износването на собствените й деца. Лекарите от инвитро-клиниката, където били извършени всички процедури, смятат Сузи Козиек за съвършената сурогатна майка. Макар и на възраст, тя понасяла състоянията си леко и се радвала до края на отлично здраве.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *