Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

16-годишно момче умира по доста странен начин

Това наистина е една доста необичайна смърт

нелепа смърт

Момчето, което е на 16 години умира по доста нелеп начин. Младежът мастурбирал 42 пъти без да спре. Странната смърт се е случила в град Рубиато, в района Гояс, Бразилия.

Майката на момчето заяви в интервю пред местен вестник, че е знаела за пристрастяването на сина си и че е била готова да го заведе на лекар, но за съжаление все е отлагала.

Младият мъж започнал да се самозадоволява в полунощ на фаталния ден и прекарал така цялата нощ. Починал в ранните часове на утрото. В училището на момчето коментират случката с ужас и прискърбие, но не пропуснаха да уточнят пред репортер, че същият ден той ги е помолил да се включат онлайн, за да го наблюдават. Те освен това заявили, че привличането му към жените било изключително силно. Младежът харесвал всякакви жени, без значение на каква възраст са, какъв цвят е кожата им и от какво вероизповедание са. В стаята му е имало голямо количество списания, дискове с филми за възрастни и други еротични материали.

Сексуалната зависимост е не по-малко страшна от която и да е друга зависимост и трябва да се лекува навреме, за да не се случват ето такива странни случки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *