Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашен лек за влагалищнни инфекции

Приготвя се мехлем от 90 грама боров вазелин, 20 грама линолин, 15 грама прополис и 5 грама пчелен восък. Прополисът се нарязва и залива със спирт и след като се разтвори се изтегля със спринцовка без утайката. Сместа се поставя на водна баня докато се превърне на каша. Най- накрая се слага линолинът. Обилно намазани тампони се слагат във влагалището след предварителна промивка. След 12 часа тампонът се изважда и процедурата се повтаря същата вечер в продължение на 20 дни.

Вземат се 6 току-що снесени яйца и се измиват с четка и сапун. Слагат се в буркан за компот и се заливат догоре със сок от лимони. Престояват 24 часа в хладилника. През това време буркана се разклаща често. След 12 часа се разбъркват леко и внимателно яйцата. След 24 часа яйцата се изваждат и ципата им се разкъсва. Разбиват се с миксер. Към тях се прибавя сокът от лимоните. Прибавя се 400 грама мед, 125 грама чисто краве масло, 1 пакетче небет шекер, но добре счукан. Всичко това се разбърква и се слага в хладилника. Пие се 3 пъти 30 минути преди ядене. Резултатът идва след 20 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *