Начало / Здравословен живот / Здравеопазване / Ваксини със златен прах – новата надежда на медицината!


Витамин С + Цинк – мощна противовирусна защита за цели 3 месеца!

Ваксини със златен прах – новата надежда на медицината!

Ваксини със златен прах могат да се окажат спасителни за болното човечество, като активират безотказно имунната система при най-често срещаните вирусни заболявания.

goldВаксините със златен прах се разработват в университета “Вандербилт” в САЩ, информират от medikforum.ru. При създаването им се добавят микроскопични златни частици, чрез които ваксината имитира живите вируси. Разработващият екип вече е достигнал до фаза лабораторни демонстрации и е показал вариант с респираторни вируси.

Респираторният синцитиален вирус (РСВ) причинява инфекции в долната част на дихателната система. Всяка година в Световната здравна организация се регистрират 65 милиона такива инфекции! За жалост инфекцията причинява смъртта на стотици хиляди, като най-уязвима пациентска група са децата. Въздействието на РСВ се причинява от специфичен белтък – F протеин, който покрива вируса и улеснява проникването му в здравите клетки. Последицата е, че клетките буквално се слепват и вирусът се атакува трудно чрез познатите медикаменти. За F протеина на практика остават недостъпни имунните клетки, където той би могъл да активира защитаващи здравето реакции.

Добавеният златен прашец улеснява проникването на въпросния протеин в имунните клетки. Освен това златото не е токсично и всичко това успешно решава проблема с ефективното действие на ваксината върху имунната система на човека.

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*