Шест малки трика за отслабване

Можем да поддържаме добра форма и да сме стройни и без да се мъчим с ограничаващите диети!

dieta-dimagrante_O1Диетолози препоръчват веднъж в месеца /а може и по-често!/ да се правят разтоварващи дни. Това е възможност тялото да изхвърли токсини и да започне да стопява натрупаните до този момент мазнини. Но има и други хитринки, които помагат за отслабването! Кои са те, припомнят от medikforum.ru.

* Пийте по чаша вода преди всяко хранене. Усещането за глад се притъпява и това ви предпазва от опасността да преядете.
* Друг подобен номер е храненето да започне с някаква семпла салата без заливки и майонези. Ако салатите не са сред любимите ви блюда, може да си направите лека зеленчукова супа.
* Вместо десерт след хубавия обяд или вечеря – поръчайте си кафе. Кафето като десерт не е силно калорично, а в същото време приятно завършва храненето и попълва потребностите от сладкиши.
* Тъжно – но трябва да забравите вкуса на кашкавала. Наистина е приятен и има добър протеинов състав, но по същество е страшен калориен капан. Употребата му трябва да се сведе до минимум, а вместо него да се приема нискомаслена извара.
* Преди да идете на гости или в ресторант, хапнете малко плодова салата. Това ще ви дърпа юздите, ако решите да се натъпчете до безпаметство!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *