Каква е загадъчната сила на Босненските пирамиди?

Освен енергетичната аномалия пирамидите крият в себе си и още загадъчни факти. Ето някои от тях

босна пирамиди

Те са първите пирамиди на територията на Европа.

Те са най-големите и широките в света. Страните на четирите пирамиди са идеално ориентирани по посоките на света, разстоянието между тях е еднакво (около 2,2 км), а върховете на три от тях образуват съвършен равностранен триъгълник. Ориентацията по
посоките на света е най-точната, макар че по този начин са ориентирани и пирамидите в Перу, Египет, Гватемала и Китай.

Под т. нар. пирамида на Слънцето се намира огромна мрежа от тунели и помещения, което е типично за всички пирамиди. В подземните катакомби на босненските пирамиди са открити гигантски керамични блокове с маса над 9 тона всеки.

„Трябва да променим нашата погрешна гледна точка за културата и технологията на древните – заявява журналистът и писател Филип Копенс. – Струва ни се, че сме станали по-умни, а всъщност нашите предци дълбоко са разбирали природата и Вселената, както и Никола Тесла, чиито идеи не са намерили реализация само защото са били неподходящи за господстващия на земята икономически модел“

От гледна точка на Копенс нашите далечни предци са владеели удивителна технология за добив на енергия, която в наше време вече може да бъде измерена, но продължава да остава неразбрана, пише вестник Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *