Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това момиче не спира да хълца от три месеца!

Британска тийнейджърка вкара медиците на Острова в задънена улица: трети месец момичето не спира да хълца и никой не е в състояние да му помогне.

emily13-годишната Емили Марш и родителите й отначало не обърнали внимание на неприятното състояние. Това понякога се случва на всеки от нас – и всички си имаме рецепти за спиране на неприятния гърч. Сплашване, пиене на вода без да си поемаш дъх, какво ли не още. Когато нищо от тези опити не помогнало, родителите на Емили я отвели при специалисти.

Медиците внимателно наблюдавали как момичето на всеки две минути буквално подскача, издавайки рязък звук. Продължителното хълцане, както е известно, натоварва и изморява сърцето и в този смисъл състоянието не е безобидно.
Назначени били множество изследвания, но след като разгледали резултатите, лекарите само разтворили ръце безпомощно, описват драмата от topnews.ru. Те наистина не знаели какво да предприемат и как да помогнат на Емили. Дори не й препоръчали някакво лечение. Родителите пробвали всичко, което близки и познати им казали. Дори водили детето си на хипноза.

Емили продължава да хълца на всеки две минути. Хълцането спира само когато момичето спи през нощта. Но щом на сутринта отвори очи, всичко започва отново. Лекарите, при които Емили Марш редовно ходи, все пак се надяват, че ще могат да открият начин да спрат кошмара.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *