Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как трябва да се носят очилата тренажори Д-р Вижън?

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ЗРЕНИЕТО ОТ ОЧИЛА ТРЕНАЖОР Д-Р ВИЖЪН?

Очила се препоръчват както за хора, които имат увреждания на зрението, така и на хора, които нямат проблем със зрението, но професията им е свързана с интензивно натоварване на очите, защото тази тренировка за очите не позволява на очните мускули да атрофират.

Лещите на очилата са перфорирани с набор от равноотдалечени миниатюрни дупчици около 1мм – 1.5мм в диаметър. За разлика от средния диаметър на зеницата при нормални условия на дневна светлина тя е 4 мм. Размерът и разстоянието на дупчиците е толкова точно измерено, експериментално тествано и прецизно изработено, че да се постига максимална сила на полезното действие, без да натоварва прекалено много мозъка и очите, така че да се адаптират лесно към нарушеното зрително поле и бинокулярното зрение.

Всяка малка дупчица позволява само на преките лъчи да влезнат в окото, където сформират концентриран лъч светлина, който навлиза в зеницата. Когато този ограничен светлинен лъч преминава през зеницата и достига до очната леща, ефектите на пречупване, които се получават при проблемно зрение, се намаляват, защото „кръга от размазване“ върху ретината е пропорционално по-малък. В резултат, за разлика от цилиндричните, очилата с перфорация значително намаляват ефекта на отблясъците и постигат много висока и прецизна точност на изображението.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

•   Кога се забелязват първите резултати?

Трябва да носите ОЧИЛА ТРЕНАЖОР DR.VISION С МАЛКИ ДУПКИ редовно и промяната се усеща още по време на първата употреба. Първият сблъсък може да е стресиращ за очите, но това е естествено и бързо се преодолява. Значително подобрение настъпва след 3 до 5 дни от носенето на очилата. А постоянен и стабилен напредък се забелязва след около 6 седмици.

•   За какви дейности могат да се използват очила?

Можете да използвате перфорираните очилата за повечето дейности, при които тялото е неподвижни, като четене, писане, при работа на компютър или гледане на телевизия. Носете ги всеки ден в продължение на поне 6 седмици в интервал от време между 15 – 30 минути.

•   Особености на първия сблъсък с перфорираните очила!

Не се престаравайте да носите очилата, тъй като те могат да докарат „мускулна треска“ на очите. Това се получава, защото стимулират интензивно очните мускули. Прекаленото носене може да предизвика особено чувство на парене и боцкане, което е временен ефект, който отшумява след няколко сеанса с очилата.

В началото може да се появи т.нар. „honeycombing” (пчелна пита) ефект.  Т.е. когато очите не виждат цялостното изображение, което се образува през очилата, а виждат само множеството малки дупчици.  В началото ще ви е неестествено, но след като мозъкът се адаптира към подобряване на визуалната информация този ефект изчезва!

Появата на двойни изображения, както при ефекта на „пчелната пита”, са само временни.

ВАЖНО!

Никога не трябва да шофирате с очилата или да вървите по улицата, защото периферното зрение е силно ограничено. Тези очила са предназначени за използване само в статично положение и в помещения със силна светлина.

Тренажорните очила помагат при проблеми със зрението

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *