ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народна медицина при отслабване на организма

Смесват се и се разбъркват внимателно 10 г. цвят от акация, 20 г плод от хвойна, по 40 г. корени от глухарче и стръкове от червен кантарион, 30 г стръкове от бял равнец и 100 г стръкове от коприва. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и след още 10 минути отварата се прецежда. Пие се по 100 г. 3 пъти дневно преди хранене.

2 супени лъжици цвят от жълт кантарион, 2 супени лъжици цвят от червен кантарион и 2 супени лъжици цвят от синя тинтява се заливат с 700 г. зехтин. Сместа се прави в стъклена бутилка. Престоява 40 дена на тъмно място и след това течността се прецежда. Сутрин и вечер се пие по 1 чаена лъжичка преди хранене.

60 г. цвят от магарешки бодил да се залеят с 1,5 л. вряща вода. Да се добави захар като за сладко и пак да се вари до сгъстяване. Да се притурят 4 листа индрише с дръжките (ситно нарязани) и сокът на 1 лимон. Да се взема 3 пъти дневно по 1 супена лъжица преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *