ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепти при гинекологични заболявания

За забременяване

Смесват се и се разбъркват внимателно 50 г стръкове от клинавче и 15 г. страшник. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г. вряща вода. Ври 15 минути на тих огън и се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 кафена чашка преди хранене.

Бяло течение

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г стръкове от пача трева, цвят от лайка и стръкове от камшик. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 1 л. вряща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. С течността се правят промивки.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г цвят от лайка, кори от дъб, листа от орех, листа от коприва и стръкове от хвощ. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г. вряща вода. Ври 5 минути на тих огън. И след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от магданоз, цвят от лайка и листа от смрадлика. 4 супени лъжици от сместа се заливат с 1 л. вряща вода. Ври 15 минути на тих огън и отварата се прецежда. Използва се за промивки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *