ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да отслабнем, докато си лежим на дивана?

Има ли начин да смъкнем излишните килограми, без да ходим във фитнес зали, да гладуваме до смърт или да правим всеки ден дълги кросове?

otslabvaОказва се, че има, описват от medikforum.ru. Достатъчно е да включим в менюто си храни, чието усвояване изисква по-висок енергиен разход. Така организмът самостоятелно активира програма, при която директно се изгарят излишните мастни натрупвания. Изглежда просто!
Кои всъщност са тези храни?
Рибните мазнини. Учени от Лабораторията по биология на храненето в Париж доказаха експериментално, че хората, които са заменили други мазнини в менюто си с рибни, имат по-интензивна обмяна на веществата. Такива хора смъкват по килограм за три месеца, без да променят останалите си навици.
Яйченият белтък. Този протеинов продукт се асимилира с много повече енергия от други храни. Организмът черпи тази енергия от мастните си депа.
Люти чушки. Канадски учени от университета Лавал в Квебек апелират за популяризирането на нова диета, основана на действието на подправките. Според тях мъжете, които добавят към ястията си лют червен пипер, изгарят с по 1000 калории повече от онези, които се въздържат от пикантните храни. Любителите на лютата храна трябва все пак да знаят нещо. За да ядеш много от пипера, трябва да имаш здрав стомах и черен дроб.
Витамин С. Екип на Университета Колорадо в САЩ откри, че витаминът стимулира обмяната и я принуждава да изгаря по 100 калории допълнително всеки ден. Както знаем – витамин С има в зелените чушки, доматите, киви, ябълки, зеле и лимони.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *