Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Цвекло – по-богато на желязо от спанака – продължение

Не се отказвайте от чаша здравословен сок от цвекло

цвекло сок

Запек: Целулозата в цвеклото помага за облекчаване на дефекация. Пиенето на сок от цвекло редовно ще помогне за облекчаване на хроничен запек.

Пърхотът: Смесете малко оцет в една малка чаша сок от цвекло. Масажирайте скалпа с върховете на пръстите и оставете за около един час, след това изплакнете. Правете това всеки ден и ще се освободите от пърхута.

Внимание: ще миришете ужасно през този час!

Детоксикация: Холинът, който се съдържа в този прекрасен сок детоксикира не само черния дроб, но също така и цялата система при прекомерна злоупотреба с алкохол.

Стомашна язва: Смесете мед със сок от цвекло сок и приемайте тази напитка два или три пъти в седмицата на празен стомах (и по-често, ако тялото ви е запознато с този полезен зеленчук). Този сок ще ви помогне за ускоряване процеса на оздравяване.

Заболявания на жлъчния мехур и бъбреците: Съчетано със сок от моркови, превъзходно прочиства тези толкова важни органи.

Подагра: Друго заболяване, което може да бъде значително подпомогнато от прочистване е подаграта, затова не забравяйте да пиете редовно сок от цвекло, ако страдате от тази болест.

Черен дроб или жлъчка: Сок от цвекло е много добро средство за изцеление на чернодробна токсичност или жлъчни заболявания, като жълтеница, хепатит, хранително отравяне, диария или повръщане.

Разширени вени: По подобен начин цвеклото спомага за поддържане еластичността на артериите. Редовната консумация на сок от цвекло също така помага за предотвратяване на разширените вени.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *