Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Настъргани мокрови подобряват отслабнало зрение

Смесват се 500 г мед и 500 г настъргани моркови. Оставят се в хладилник и всяка сутрин се вземат 1-2 с. л. смес и 1 таблетка витамин А. Прави се в продължение на 1 месец, почива се 10 дни и се повтаря.

300 г зехтин, по 30 г невен и жълт кантарион се варят в захлупен съдна водна баня 1 час. Взема се по 2 с. л. 3 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “Настъргани мокрови подобряват отслабнало зрение

  1. Georgi Petrov каза:

    Когато морковите се смелят в сокоистисквачка, и се получи сок,ползата е несравнимо по голяма. Никога не можем да здъвчем моркова така както е при смилането, защото стомахът на човека не мели. Той само смесва храната. Съвсем различно е с стомаха на птиците и затова те се наричат ВОДЕНИЧКИ. В тези воденички има пясък, който се намира между 2 твърди плоскости, които се движат и с помоща на пясъка смилат, накиснатите вече зърна. Помнете! Това което не е здъвкано до състояние кажичка, а остава цяло перче, то преминава през хранителният тракт и се исхвърля без да има полза от него. Организма може да ползва като храна само това което е растворено в вода. Ползата от останалото е само почистване стените на червата. Петров – Натуропат.

  2. admin каза:

    В статията са предложени две отделни народни рецепти помагащи при отслабено зрение. Може да си изберете едната рецепта, тази която на Вас лично би ви била по-лесна за приготвяне или по-приятна на вкус. След едномесечен курс направете 10 дневна пауза и опитайте и другата рецепта. И двете рецепти повлияват отлично отслабено зрение и уморени очи. Препоръчваме рецептите да се ползват и от хора, които ежедневно натоварват очите си.
    Желаем Ви здраве.

  3. Ана каза:

    Добър ден. Искам да ви попитам дали двете рецепти трябва да се правят за заедно или са си незевисими?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *