Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Биополето определя нашите емоционални пристрастия

Колкото и невероятно да звучи, биополето съществува е доказано научно

Учените са успели да снимат биополето и от фотографиите става ясно, че то се разпростира от тялото в различни посоки на около 2-5 метра и има яйцевидна форма. Когато човек боледува размерите на биополето стават доста по-малки. Има и случаи, в които то се разрушава. Днес лекарите често използват състоянието на биополето като показател за енергетична защита, младост и здраве.

Източници на биополето според учените са клетъчните мембрани на живата материя. Било установено, че именно характерът на мембраните оказва влияние на взаимното разбиране между хората, на изблиците на конфликти или – обратното – на страст. Много хора усещат интуитивно биополето. С това се обяснява неразбираемата доброжелателност или недоверие към напълно непознати хора, места и т. н.

Всеки човек може по експериментален път самостоятелно да установи характера на своето биополе. За целта е необходимо само биолокационно махало. Неговата роля може да изиграе и всякакъв тежък симетричен предмет, окачен на нишка. Махалото се поднася в спокойно състояние към протегнатата длан, докато то, подчинявайки се на полярността на магнитното поле на човека, започне да се клати. Колебанията могат да бъдат напречни и надлъжни, комбинирани и кръгови.

Наблюденията показват, че хора, при които колебанията са надлъжни, се отличават със забележителни адаптационни способности; те са добри и комуникативни, но малко мързеливи. Именно те съставят по-голямата част от обществото, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *