Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лук и орехи помагат при задух

При възрастни10 глави лук , ядки от 20 ореха, семе от 10 дюли. Всичко това се вари в 1 литър вода докато остане на половина , след което се прецежда и се слага в 250 г мед. Пие се по 1 супена лъжица три5 пъти на ден преди хранене.

3 кг зелени домати, 1 кг бонбони лукчета , 1 кг захар, 1 кутия локум,всичко това се вари до сгъстяване и се пие по 1 супена лъжица 4 пъти на ден преди хранене.

Три дни под ред сутрин и вечер преди хранене се дъвчат листа от живовляк. Избират се широки листа и след като се сдъвчат, бавно се гълтат. След това се преминава постепенно на две листа на ден и така нататък докато се почувства подобрение.

При децата с подуване на гръкляна и възпаление на  белите дробове.

Гърдите и гърлото отвън на детето се мажат със силна ракия или винен спирт. Вари се чай от бъз цвят от коприва, дилянка, чаят се пие подсладен с мед.

500 г мед , 2 индийски орехчета смлени добре, 2 супени лъжици семе от коприва 2 супени лъжици ленено семе. Всичко това се размесва добре и се взима по половин чаена чаша 4 пъти на ден преди хранене. Пие се с вода 40 дни непрекъснато.

300 г пчелен мед, 300 г зехтин, 300 г небет шекер, 12 шепи пепел от изгорели дъбови кори. Първо се вари пепелта в 1 литър вода докато остане на половина, след утайване се прецежда и към течността се прибавят останалите компоненти. Разбъркано добре от него се пие по три пъти на ден.

Взима се узряла диня, измива се добре отвън и се нарязва на дребни късчета заедно с кората. Слага се толкова захар, колкото тежи самата диня. Вари се на тих огън, докато стане на сироп и се слага в стъклено шише и се стерилизира. Пие се по 2 супени лъжици три пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *