Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билколечение и водолечение помагат при болки в гърба

Запарка за вана от лайка

300 г цветове се заливат с 5 литра вода и се кипват. Запарват се 2 часа и течността се прецежда. Запарката се излива във ваната. Ос­вен че успокоява болките, тази процедура отстранява и спазмите.

 

Отвара за вана от бор

1 кг млади борови иглички се заливат с 3л кипяща вода. Врат 10 мину­ти на тих огън, запарват се 4 часа и течността се прецежда. Във ваната с температура на водата 30-35°С се добавя 1 л отвара. Вре­метраенето на процедурата е 10-15 минути. Билковите вани отпускат мускулите на гърба, което от своя страна облекчава болките в гръбначния стълб.

 

Много ефикасни са контрастните вани с билкови запарки. Препоръчва се в студената вода да се добави запарка от мента или маточина (200 г билка на 5-6 л вода, запарва се 1 час и се прецежда). В горещата вода за ваната може да се прибави и предварително приготвена запарка от билки със загряващо действие – мащерка, вратига, клонки от хвой­на, бял равнец. Ако нямате възможност да направите тази процедура в две горещи вани, използвайте два дълбоки легена или две кофи, за да направите контрастна вана само на краката. В единия съд налейте студения билков разтвор, а в другия – горещия. Отначало потопете двата си крака в горещия разтвор за 60 секунди, след това в студения за 10-20 секунди. Повторете 3-4 пъти.

 

Ароматотерапия

Използвайте запарки с етерични масла от мащерка или майоран и мащер­ка в зехтин. Изпробвайте маслата от лавандула и лайка. Ако в основа от зехтин добавите етерично масло от глухарче, ще се получи чудесно масажно масло, което действа обезболяващо. Използвайте етерични масла от роз­марин, лайка, мускатово орехче или лаврово дърво за компреси, за прибавяне във вана или за масаж.

 

Понякога, обаче, се нуждаем от по-сериозна подкрепа, за да се справим с болките в кръста и гърба:

НАНОБЕЛТ е първият продукт на българския пазар, произведен със съвременните нанотехнолагии за бързо спиране на болките в областта на кръста и гръбначния стълб. Той действа, благодарение на система от 21 магнита и 4 метални банели, които помагат за:

  • бързо облекчаване на болките;
  • постепенно успокояване на възпаленията; 
  • механично поддържат и укрепват ставите и мускулите в областта на кръста и предпазват от увреждане нервните окончания;
  • подобряване на микроциркулацията на кръвта и др.
  • купувайки Нанобелт  спестявате пари от подобни продукти, които не действат.

 

Само сега може да купите магнитен колан на специална цена намалена от 58лв. на 52 лв. с 10 % отстъпка!


Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Билколечение и водолечение помагат при болки в гърба

  1. Kristina каза:

    Магнитния колан Нанобелт наистина спира болките в кръста, защото след като родих и почнаха грижите за детенцето ми непрекъснато се навеждах да го повивам, да го къпя, да го преобличам, държах го на ръце и непрекъснато си натоварвах ужасно много кръста. Моя приятелка, която 1 година преди мен роди сина си също мина през този проблем и колана Нанобелт я спаси от мъките. тя ми даде нейния колан и какво да ви кажа, само за 2 дни вече се чувствах много по добре. нося си го непрекъснато докато съм у нас и се занимавам с детето и се справям с ежедневната работа с лекота.

  2. Марина Тенева каза:

    Този магнитен колан за болки в кръста Нанобелт го купих миналата година на баба ми, от една обява във вестника. Тя много настояваше, защото хората го били хвалили и аз, за да й угодя го взех. Трябва да ви кажа, че като я видях колко е доволна и как вече не я боли кръста и ходи изправена, сега и аз съм доволна,че купих магнитния колан Нанобелт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *