Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рийз Уидърспун – бременността й отива!

Въпреки, че симпатичната актриса изглежда прекрасно като бременна, състоянието й в момента е леко нестабилно

 

Близки на актрисата Рийз Уидърспун споделиха, че тя преживява трудна бременност. Имало някаква, макар и малка вероятност тя да роди преждевременно. Преди ден симпатичната блондинка трябвало да отиде в здравно заведение, тъй като имала някакви оплаквания, които за щастие не се оказали сериозни тя била изписана само след няколко часа престой.

Лекари споделят, че подобни визити в края на бременността са нещо напълно нормално и нямало нищо нередно в това Рийз Уидърспун да потърси специализирана помощ. Тя трябва да роди само след няколко седмици и нейното безпокойство е обяснимо.

Актрисата, която помним от двете части на „Професия „Блондинка“ силно се надявала да роди в началото на септември, както било по план гафик, а не по-рано. Съпругът й я успокоил, че дори и да се случи нещо непредвидено, тя ще бъде в сигурните ръце на добри лекари. Най-важно от всичко било тя и бебето да са добре.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *