ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Има народни средства срещу лениви черва

Запекът е много често състояние, което обикновено говори за обратимо разстройство на дебелото черво. Има най-различни средства срещу него.
Сок от тиква. Взема се добре измито и обелено парче от тиква, нарязва се на дребно, и се пуска в сокоизстисквачката. Може да се добавя по малко вода, понеже тиквата е сух плод.
Половин водна чаша сок се изпива вечер преди лягане, като се изяжда и кашата от изстисквачката.
Варено цвекло, 1 средно голяма глава червено цвекло /около 150 грама/ се измива добре, обелва се, нарязва се на едри парчета, добавя се вода докато се покрие, и се сварява в тенджера под налягане за 20 минути. Изяжда се вечер преди лягане. За вкус може да се добави малко сол.

Сок от моркови. Десетина средно големи моркова се измиват, обелват и нарязват. Изстискват се в сокоизстисквачка като им се добавя по малко вода. Пие се по 1 винена чаша на гладно по 1 – 2 пъти дневно, най-добре 1 час преди хранене.

Из „Здр. в. за пенсионера“

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *