Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как да се пази от слънцето бременната жена!

Бъдете умерени, решите ли да се поглезите със слънчеви бани

За лицето

Добре е да използвате кремове със слънцезащитен фактор не по-нисък от 50, на основата на растителни компоненти и термална вода. Тези средства не предизвикват дразнене и алергии и главното – не съдържат вредни синтетични вещества.

Ето как да се пази от слънцето бременната жена!
Ето как да се пази от слънцето бременната жена!
За тялото

От разнообразните козметични средства за защита от UV лъчите отдайте предпочитание на кремовете – те имат по-мазна структура и по-добре защитават. Защитният фактор трябва да е над 40. Нанасяйте крема един час преди излагане на слънце, защото той трябва да попие. По време на пребиваване на плажа нанасяйте крема на тънък слой на всеки половин час.

След слънчевите процедури кожата Има нужда от овлажняване и успокояване. Освен специализираните емулсии, тоалетни млека и лосиони след загар ефикасни са и народните средства. Едно от тях е провереният метод с намазване със сметана (или кисело мляко). Подходяща е също и изворната вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *