Букет от билки премахва витилигото

Взема се 1 лъжица дървесна пепел, 1 глава обелен чесън, сварен на пара и смачкан във вид на кашица и 1 лъжица чист маслинов зехтин. Всички съставки се разбъркват добре, за да се получи като помада за мазане.

Необходими са 1 кг нагрухана пшеница, 500 грама бял фий, 500 грама орехи, витамин Е, 50 грама суров нефт за мазане. Сутрин и вечер на гладно 30 минути преди ядене се яде покълналото жито, което се приготвя по следния начин:В чаша с вода се поставя супена лъжица жито. Житото се изважда след 12 часа, поставя се между 2 хавлиени кърпи и престоява докато кълновете достигнат 2 мм. Смесва се с 1 лъжица мед и ядките на 1 орех. Изяжда се 30 минути преди закуска. На мястото на покълналото жито се поставя ново в чашата така, че на всеки 12 часа да се приема отново покълналото жито. Фият се изпича като леблебия, смила се , смесва се със захар и вода и се пие сутрин след закуска. Витамин Е се приема сутрин и вечер, след съвет с лекаря относно максималната доза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *