ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 рецепти за домашно лечение на кокоши трън

Всички знаем какво е кокоши трън и колко боли от него!

Предлагаме ви 3 изпитани рецепти за лечение у дома на кокоши трън!

Рецепта със смокиня – по време на летния сезон смокините са сред достъпните плодове. Именно поради това на особена популярност се радва лек срещу кокоши трън, който се приготвя от белия сок на смокинята.  Самият сок се получава при откъсването на листо или плод от дървото. Процедурата не е сложна – с въпросния сок образуванието се маже редовно до пълното му изчезване.

Рецепта със свинска мас – свинската мас също има доказан ефект по отношение на заличаването на кокоши трън. За целта са необходими в 1 с.л. свинска мас и 4 аспирина. Внимателно всяко едно образувание се изрязва в дълбочина и се намазва със свинската мас, в която добавени са 4-те аспирина. Важно е да се атакуват всички образувания едновременно, но най-голямо усилие да положим за локализиране и третиране на кокошия трън – майка, този, от който са се разпространили останалите.

Рецепта с пясък – последният ни съвет не е рецепта, а по-скоро препоръка. Смята се, че зариването на краката горещ плажен пясък в комбинация с потапянето му в солената морска вода също лекува проблема и възпрепятства образуването на нови кокоши тръни.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *