Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 естествени продукта за по-голям бюст!

Ето кои натурални продукти подпомагат уголемяването на бюста по естествен начин!

Предлагаме ви 3 натурални продукта, които гарантират уголемяването на бюста без хирургически интервенции!

Основната цел на дамите, които природата не е надарила с по-голям бюст, е да постигнат завидна гръдна обиколка. За целта, много от тях се подлагат на хирургическа интервенция, по време на която в гърдите им се поставят силиконови импланти.

Проблемът с малките гърди обаче не е от вчера или от днес. Именно поради това народната медицина също има своите съвети в това отношение. Предлагаме ви да се запознаете с 3 естествени продукта, които доказано повлияват гръдната обиколка в посока уголемяване:

          Сминдух – сминдухът подпомага уголемяването на гърдите в 2 посоки – от една страна, имитира действието на естрогена, а от друга, на пролактина. Именно тези са 2-та хормона, които в най-голяма степен оказват влияние върху развитието на женския организъм;

–          Люцерна – люцерната също оказва ефект по отношение на регулирането на хормоните в женския организъм, като оказва здравословен ефект по отношение на нарастването на гърдите. Освен изобилие от фитоестроегни, в нея се съдържат още вещества, подпомагащи образуването на хормони, които са от съществено значение за оформянето на външните полови белези;

–          Витекс – това е третият естествен продукт с доказан ефект в посока уголемяване на бюста. Неговият основна роля е по отношение на нормализирането на нивата на естроген и прогестерон в тялото на жената.

бутон за сайт

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *