Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Устата: Стресът и преумората ми докараха постоянно главоболие!

  • Не обичам лекарствата, предпочитам нетрадиционната медицина
  • Преди 3 години имах червен вятър на крака и ме болеше много

Иван Динев е познат на публиката с артис­тичния си псевдоним Устата. Роден е на 10 октомври 1977 г. в Стара Загора. Женен е за икономистката Светлана, с която имат 5-годишна дъщеричка. Навлиза в българската хип-хоп култура през 90-те години. Шампион на България по брейк за 1992 г. През 1995 г. основава групата „XXL“, с която издава два албума. През 1998 г. се запознава с най-известния pan DJ в България – DJ Станчо, и скоро тандемът се превръща в една от атракциите на черните партита и хип-хоп фестивалите. През 2000 г. изпълне­ния на Устата са включени в няколко български рап компилации. Първият му самостоятелен албум е през 2004 г., като оттогава има общо 3 в дискографията си. Явя­ва се на един от конкурсите за Евровизия с песента „Всички дрехи ми пречат“ и стига до финала. Ето какво разказа за-здравето и живота си известният рапър.

–          Как се чувствате, г-н Динев?

–          Благодаря, чувствам ce много добре в момента!

–          Имали ли сте някакви здравословни пробле­ми напоследък?

–          Небих.казал. Направих си профилактични изслед­вания, защото напоследък често имам доста силно главоболие. Но лекари­те ми казаха, че няма за какво да се тревожа, за­щото най-вероятно това се дължима постоянния Стрес и преумората, на които съм подложен все­кидневно. Честно казано, им вярвам!

–          Налагало ли Ви се е да правите компромиси със здравето си?

–          Да, случвало ми се е понякога да правя компромиси със здравето си – най-вече когато се е налагало да работя, а е трябвало да си почивам. Но това не е само при мен, май на всеки му се е случвало да го прави…

–          Как се справяте като татко на малко момиченце?

–          Много се надявам да се справям добре!

–          Успявате ли да по­магате в грижите за нея?

–          Да. Нормално е – като всеки баща и аз се оп­итвам да я възпитавам пo правилен начин, да се грижа за нея, да се за­бавляваме заедно всеки път, когато имам възможността да съм със семейството си.

–          Как се грижите за семейното здраве?

–          Бих казал, че по-скоро майка й се грижи за семейното здраве като цялоНЕ СМЕ ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ НА ЛЕКАРСТВАТА. Те са като краен ва­риант.

–          Как поддържате здравословен начин на живот?

–          Не съм напълно си­гурен, че успявам да го правя…

–          Какви са впечатле­нията ви от българско­то здравеопазване?

–          Не мога да дам напъл­но обективно мнение по този въпрос. Но честно казано, само лошо впечат­ление ми прави състояни­ето на болниците в Бъл­гария. Освен това доста често мои познати ми се е случвало да се оплакват, че са им поставили грешни диагнози. Но честно казано, аз лично не съм толкова добре запознат с реалната обстановка.

–          Кога за последно бя­хте в болница и защо?

–          Не ми се е налагало да влизам в болница за мое щастие.

–          Подлагали ли сте се някога на по-сериозно лечение и за какво?

–          За мой късмет – не ми се е случвало подобно нещо до момента.

–          Случвало ли ви се е да излизате болен на сцената?

–          Да, имал съм такива ситуации. Преди 3 години имах червен вятър на кра­ка и ме болеше изключи­телно много. Странното беше, че в момента, в който се качих на сцена­та, напълно забравих за болката! Това, разбира се, не означава, че всеки болен човек трябва да пропява…

–          Имате доста нощ­ни участия. Как влияе това на здравето ви и как успявате да се справяте с този режим на работа?

–          Първоначално не ми се отразяваше негативно нощният режим на работа и нямах особени проблеми; Сега обаче определено имам нужда от повече време за почивка

–          Получавали ли сте някаква травма по вре­ме на участие?

–          Да, случвало ми се е. Преди време два пъти, и тo в един и същ град ПАДНАХ ОТ СЦЕНАТА, заради което скъсах връз­ки на крака.

–          Традиционна или не­традиционна медицина предпочитате?

–          Всичко зависи от конкретния здравословен проблем… Иначе предпо­читам да се доверявам на нетрадиционната меди­цина,доменно защото не обичам да пия каквито и да било лекарства – не съм им почитател…

–          Как се поддържате в добра физическа фор­ма?

–          Хапвам и пийвам ре­довно и с настроение!

–          Спортувате ли и какво?

–          Не спортувам осо­бено… Карам кола и за момента това ми е достатъчно.

–          Спазвате ли някак­ва диета или режим на хранене?
Преди време правих опити да спазвам раз­лични диети, но не съм им особен почитател – не ми харесва да се огранича­вам толкова и да следвам стриктно някакъв режим на хранене. Имаше пери­од, когато пиех палмово-кленов сироп и ходех на йога в един център за здраве. Тогава това ми се отрази наистина много добре! Сега обаче единственото, което правя като вид ограни­чение, е, че се старая да не вечерям вечер.

 

Софи Маринова и Устата – Отнесени от вихъра

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *