Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4-те основни причини за появата на бяло течение

Бялото течение се провокира от различни състояния!

Бялото течение е проблем, от които се оплакват жени на различна възраст, с различен сексуален статус и различни разбирания за това коя е правилната интимна хигиена.

Според специалистите в областта на женското здраве, независимо от това за каква жена става дума, 3 са основните групи причини, които провокират появата на бяло течение:

–          предразполагащи причини – в тази група влизат състоянията, при които намалена или променена е хормоналната активност на яйчниците. Става дума за периода преди навлизане в пубертета, за менопаузата, както и при аборт или раждане, яйчникова недостатъчност и др. Към тази група спада и нарушението на биологичната среда в резултат на неподходящи промивки или средства за предпазване. При тях намалена е нормалната киселинност на влагалището;

–          непосредствени причини – тези са най-честите причини, като може да става дума за бактериална или гъбична инфекция;

–          механични причини – това са причините, свързани с попадането на чужди тела във влагалището – било то случайно или съзнателно. Това може да е дори тампон, неподходящи промивки и други;

–          сексуален контакт – причина за появата на бяло течение може да бъде и сексуалният контакт – когато мъжът скоро е преболедувал от конкретна болест или когато личната му интимна хигиена е занижена.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *