Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

7 златни правила при избора на колан против болки в кръста

Колан против болки в кръста ако избирате, следвайте тези 7 прости, но изпитани правила

Ортопедичните колани, които са насочени към елиминиране на болките в кръста, стават един от търсените продукти на българския пазар. В голямата си част това повишено търсене се дължи на обстоятелството, че те са ефикасни, като в същото време са достъпни и лесни за приложение.
В същото време, внимание трябва да се обърне на обстоятелството, че едновременно с качествените продукти на пазара се появиха и множество продукти със съмнително качество, които по-вероятно е да навредят, а не да помогнат.
Именно поради това съветваме ви да спазвате тези златни 7 правила при избора на колан против болки в кръста:
1.    Уверете се, че коланът, който си купувате, наистина е предназначен за премахване на болките в кръста – много търговци продават стоката си, увещавайки купувачите, че въпросният колан помага и срещу болки в кръста, и за отслабване, и за дискова херния, и още, и още. Този продукт НЕ ВИ ТРЯБВА!
2.    Коланът, който купувате, трябва да е твърд, а в задната част – подсилен с метални банели. Именно банелите са тези, които поддържат стойката изправена и възпрепятстват усукването на кръста при неправилно движение. В същото време, материята трябва да е плътна и да не се огъва лесно.
3.    Коланът не бива да загрява. Внимание трябва да обърнете на това, че коланът срещу болка в кръста, не бива да загрява. Търговците често се опитват да предложат загряващ такъв, който освен по-бърз ефект, е и на по-ниска цена. Това обаче не само как няма да е вярно, но може да предизвика и влошаване на състоянието. При дискова херния, например, загряването е дори противопоказано.
4.    Идеалният колан срещу болки в кръста трябва да е с оптимална ширина – това означава да обхваща поне по 20 сантиметра от височината на гръбнака. Самото закопчаване също трябва да е надеждно – с широка залепваща бленда, която да не предизвиква разхлабване или откачване по някакъв начин.
5.    Внимание трябва да се обърне на това, че масово в последните месеци се предлагат колани, в които се съдържат германии и турмалин. В същото време обаче не се спазва правилото продуктите да са произведени от наноматерии, които да възпрепятват проникването на веществата  в кожата.
6.    При покупката на колан срещу болки в кръста се уверете, че съществува възможност за връщане на продукта. Това е гаранция, че фирмата, която го предлага, е уверена в качеството, което предлага, и в изработката на конкретния продукт.
7.    Не бързайте да купувате най-евтиния продукт, в случая колан срещу болки в кръста, защото вярна може да се окаже народната мъдрост, че „по-евтиното излиза по-скъпо”. Ако намерите продукт, който струва 25-35 лева, че дори и 45, замислете се дали за тези пари реално вие получавате качествен продукт. Замислете се какви са материалите, вложени в него, замислете се колко са пари са нужни за изработката и за доставката за България. След това купувайте!

След като сте се уверили, че изпълнили заложените в тези 7 правила съвети, купувайте! Купувайте, защото коланът срещу болки в кръста може да се окаже единственият лек за вашия проблем!

И за да не ви разочароваме, че подобни продукти не съществуват, предлагаме ви достъпни в интернет пространството коментари на хора, доволни от използването на колан против болки в кръста! Вижте тук!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *