Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Елексир против язва

Смесват се 400 грама чист мед със същото количество зехтин и 1 щипка, смлян на ситно жълт кантарион. Сместа се разбива добре и се пие по 1 супена лъжица 2 пъти на ден преди ядене. Преди употреба трябва винаги да се разбърква.

40 зелени орехчета, големи колкото маслинки се слагат в шише и се заливат добре с първак ракия. Престоява така 40 дни на шарена сянка и през 3 дни се разклаща. Прецежда се и към течността се добавя захар. Към прецедените орехчета се добавя 500 грама мед и 500 грама захар. Тази смес стои 4 дена. Взема се по 1 супена лъжица 3 пъти дневно преди хранене заедно с 1 супена лъжица зехтин. Лечението трае 15 дни. След това се почива 15 дни и след това се повтаря. По време на лечението не трябва да се пие алкохол, да се пуши и да се консумират пържени, люти, кисели и солени храни.

3 пъти дневно се приема по 1 чаена лъжица прополисово масло 30 минути преди ядене в продължение на 1 месец. 2 месец 3 пъти дневно 30 минути преди хранене се пие 30 капки спиртен екстракт на прополис в 1 супена лъжица зехтин. Тази рецепта я е излекувала.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *