Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако имате язвена болест може да я излекувате с лешници

За заздравяване на язви се използва и орехово мляко приготвено от орехи и лешници: 10 г смесени ядки се счукват ситно и се заливат с 100 мл преварена вода. След като престои малко течността се филтрира и се подслажда с една или две чаени лъжички мед. Приема се по една десертна лъжичка 5 или 6 пъти дневно 30 минути преди ядене.

Язвите бързо се затварят с помощта на следните средства: всяка вечер реди лягане за нощен сън се изпива п една чаена чаша натурално кисело мляко с една чаена лъжица разбито натурално растително масло. Лечението се провежда в продължение на един или два месеца.

За лечение на обострена язва се прилага следната рецепта: 3 или 4 лъжици сурова елда се почиства, запича се леко и от предната вечер се запарва с една чаена чаша кипяща вода. Изяжда се на следващата сутрин като закуска, курсът на лечение трае от една до 6 седмици в зависимост от лечението на болния.

Може да се приготви запарка от свежи връхни клонки на къпина набрани заедно с листата. 10 г от билката се запарват от вечерта в термос с 2 чаени чаша кипяща вода. Лечебните свойства на запарката се увеличават ако към нея се прибавят малки тънки вишневи фелизи, изсушени листа от вишна, пие се по една четвърт чаена чаша 4 пъти дневно 30 минути преди ядене.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *