Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ябълковият цвят е много полезен за лечение на гастрит

Народно средство за лечение на хроничен гастрит както и за профилактиката му е ябълковят цвят, приготвя се запарка от една чаена лъжица сушен ябълков цвят и една чаена чаша вряща вода. Пие се през целия ден на малка глътки.

ябълков цвят
Ябълковият цвят е полезен при гастрит

Една супена лъжица ситно надробени стръкове от жълт кантарион се заливат с една четвърт литра вода и се варят 10 или 15 минути. След като изстине, отварата се прецежда и се изпива на части за едно денонощие.

Една, две чаени лъжички стрити корени от сладник се заливат с 250 мл вряла вода, запарката се прецежда и се изпива на три пъти през деня преди ядене.

Добре измити пресни листа от теснолистен живовляк се размачкват и се изцеждат полученият сок се премерва с равно количество пчелен мед. Сместа леко се загрява 20 минути на слаб огън, от нея се приема по една супена лъжица 3 пъти дневно преди хранене.

гастро комплекс
ГАСТРО КОМПЛЕКС – за здраво храносмилане

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *