ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Розовото масло може да ви избави от високата температура

Ползите за здравето от розовото масло може да се дължат на антидипресантните му свойства, както и на антивъзпалителните, антисептичните и антивирусните. Розовото масло действа като афродизиак помага при болести на черния дроб, стомаха и матката.

Освен емоционалните и психологичните ефекти розата има и полезни лечебни свойства. Розовото масло помага за увеличаване на самочувствието, увереността и силата на ума, освен това се бори доста успешно с депресията. Пациенти в чиято терапия е включено и розово масло, може да се преборят много по-бързо с депресията, отколкото такива, които се лекуват по стандартния начин.Това етерично масло се използва широко и в ароматерапията  и се позовава на положителни мисли, спиритуализъм и чувство на радост, щастие и надежда.

Розовото масло може да помогне на хора с висока температура, тъй като има противовъзпалителни свойства. Може да се справи и с други случай на възпаления причинени от микробни инфекции, поглъщане на отровни неща, лошо храносмилане, дехидратация и др.

Розовото масло успешно лекува рани и ги предпазва от допълнително заразяване. То ефективно облекчава спазмите в дихателната система, червата и мускулите. Това масло укрепва венците, корените на косата, тонизира и повдига кожата. По този начин предпазва от преждевременно опадане на зъбите и от сбръчкване на кожата. Розовото масло успешно премахва белези по кожата, а също така пречиства кръвта и неутрализира токсините. Помага за избледняване на стриите получени при бременнст.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *