Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Използвайте билки при ревматизъм

За облекчаване на ревматичните болки може да се предприеме следното:сутрин се сипва 1 чаша прясно изстискан сок от картофи. Преди обедното хранене се сдъвкват и гълтат 3 сушени хвойнови плодчета, а след тях 5 синапени семенца. Освен това в продължение на 3 месеца всекидневно се изпива по 2 чаени чаши подсладена вода, в която са врели картофи. Правят се компреси с хума или зелеви листа, нагорещено ленено семе, царевична или просена каша.

1 супена лъжица наситнени листа от бяла бреза се заливат с 1 чаена чаша вряла вода. Кисне похлупено 6 часа и се прецежда. Пие се по половин чаша 2-3 пъти дневно. Ползва се при подагра и различни ставни увреждания.

Подходяща рецепта за лечение на хроничен ставен ревматизъм е следната:гръмотрън, полски хвощ, хвойна, зърнастец и копър. В 600мл вряща вода се поставят 2 чаени лъжици плодчета от хвойна и по 1 чаена лъжица от останалите дроги. Вари се 3 минути, кисне се 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 мл 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене. При по леките случаи лечението трае от 3-4 месеца и продължава още 1-2 месеца до изчезването на болестните симптоми. При хроничните случаи лечението може да продължи 1 година и повече.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *