БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Какво казват пациентите: „Д-р Веселина Славкова е от лекарите, които са изцяло отдадени на професията си”

Това са думи на д-р инж. Божана Арабаджиева – над 40 години преподавател по математика в Техническия университет в София. член нам МЕНСА – България.

Инж. Арабаджиева изпрати в редакцията на В. „Доктор“ едно много емоционално писмо с нейното мнение за тази българска лекарка и помоли да го публикуваме, най-вече по повод деня на родилната помощ. Ние уважаваме всички изказвания и мнения на нашите читатели – хубави и не толкова хубави. Затова ще си позволим да цитираме части от писмото на д-р инж. Божана Арабаджиева.
„ТЯ ИЗГРАДИ СЕБЕ СИ КАТО ЛИЧНОСТ И ЛЕКАР С МНОГО ТРУД, С МНОГО ЖЕЛАНИЕ И ТЪРПЕНИЕ, С МНОГО СТРЕМЕЖ ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВА“
„След като напоследък бяхме залети с голяма безотговорност и трагични последици в тази свещена област от медицината – акушер-гинеколог, и всичко това предизвика възмущение и болка до небето, то нека сега от страниците на вашия Вестник да светне образът на този лекар. От позицията на моя повече от 40 години преподавателски опит (и в момента съм такава) аз мога да кажа на всички млади хора: учете се и следвайте примера на най-добрите специалисти!
Д-р Славкова е умна, способна, лъчезарна, сияйна и красива. Една душа с високо чувство за отговорност и още по-висок стремеж непрекъснато да се усъвършенства, да се интересува и прилага всички новости в нейната специалност. Тя не стои на едно място в мисълта и действието, а търси и намира изход в дадена ситуация. Едно същество, което отдава себе си и душата си на своята цел в живота, на лекарското си призвание.
Познавам д-р Славкова от малко дете, с годините тя израстваше пред очите ми с оня стремеж и мисълта да бъде лекар, а по-късно и лекар акушер-гинеколог. Нма има нещо по-благородно от тази професия в живота: да по-срещнеш новия живот, да му дадеш първата глътка въздух; да подариш първата неописуема радост на майката и бащата, да дариш живот!
С всичките си мисли съм й желала да успее в живота и да постигне това, към което се стреми тя и нейната същност, и което тя напълно заслужава!“
Много са отзивите за д-р Веселина Славкова от нейни пациентки. Ще ви покажем само още един, но достатъчно показателен.
„Сред тримата гинеколози, които смених, намерих своя гинеколог – сама, без да ми я препоръчва някой. Говоря за д-р Веселина Славкова от болница „Вита“. Лъчезарна и усмихната загрижена за пациентите си лекарка. Избрах я, защото в интернет нямаше информация за нея, а не ми се искаше да съм предубедена. Е, доволна съм!.. Какво повече да кажа?…“

Тема с продължение…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *