Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ефективни билкови лекарства при зъбобол

Зъбоболът е едно от най-досадните преживявания, които човек може да има. Зъбоболът може да съсипе целия ви ден, ако не намерите с какво да го спрете. Има много билкови лекарства, които да ви помогнат да се отървете от досадния зъбобол, но това ще е само временно. Вие не трябва да забравяте да посетите вашия стоматолог за да не настъпят усложнения, които могат да бъдат опасни за здравето ви.

Ето и някои от ефективните билкови лекарства, които може да използвате при зъбобол.

Карамфил – той е едно от най-популярните лекарства при зъбобол. Отличителният вкус, който има карамфила е от евгенола, който се съдържа в него, той е и отличен антисептик. Карамфилът много бързо облекчава болката във венците и в зъбите. Най-добрият начин да използвате карамфила за лечение на зъбобол е като директно нанесете с помаща на памуче карамфиловото масло директно върху болното място. Дъвченето на карамфил също много помага.

Джинджифил – това е друга билка, която помага при зъбобол. Корен от джинджифил се смила много добре и се смесва с вода, докато не стане пастообразна смес. Тази смес се прилага в областта на болното място, облекчението настъпва много бързо. Дъвченето на джинджифил също е много полезно и бързо облекчава болката.

Градинският чай много често се използва за различни медицински цели, едно от които е появата на мъчителен зъбобол. Най-добрият начин да използвате градинският чай при зъбобол е като го използвате за жабурене или като го използвате под формата на чай. Ваправете настойка от листата му, която може да използвате, ако имате възпалени венци. Градинският чай има и способността да избелва зъбите.

Лютият червен пипер е друга билка, която може да се срешне във всеки домакински шкаф и е много полезна за лечението на зъбобол. Горещата съставка в лютия пипер облекчава много бързо болката. Накиснете лютия пипер в малко количество вода и с помоща на тампон го прилагайте на болното място.

Белият равнец е естествена упойка и има сладък вкус. Чудесно средство от природата за лечение на зъбобол, тъй като има успокояващ ефект. За лечение на зъбобол се използва екстракт от корените или листата на растението.

Куркума – тя има противовъзпалителни и антибактериални свойства. За за я използвате за лечение на зъбобол си направете паста от 1 супена лъжица куркума, , чаена лъжичка сол, синапено семе и вода. Тази смес поставяите директно на болното място.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *