Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Само няколко магически думи могат да ви излекуват и да променят съдбата ви

Самохипнозата има голямо влияние върху човека, независимо дали вярваме в нея или не. Вероятно сте забелязали, че когато сте с положителна нагласа нещата вървят добре, настроението ви е добро и се чувствате по-ведри. Ако обаче сте фокусирани върху нещо лошо, то сякаш е привлечено в живота ви. От тук следва и изводът, че с помощта на думите можете да управлявате и здравето си.

„Лекарят има три средства за борба с болестта – дума, растение и нож“, е казал великият лечител Ибн Сина, по-известен с името Авицена. Той поставя „думата“ на първо място. Защото една дума може да лекува, но може и да наранява, да убива, но и вдъхновява.

Словото лекува

Ето 2 безценни съвета от американския кардиолог Р. Елиът, известен специалист по сърдечно-съдови заболявания.

Запомнете ги и винаги ги използвайте в трудни моменти от живота. В крайна сметка няма нищо по-ценно от здравето.

Съвет 1.

Не се разстройвайте за дреболии.

 

Съвет 2.

Всичко е нищо.

Златни думи! Съгласни ли сте?

Всяка дума носи енергия, сила, заряд. Но просто не  забелязваме това. Думата въплъщава мисълта. Материализира това, за което мислим.

Основоположник на съвременната концепция за самохипнозата е Емил Куе. Той е работил като фармацевт. Когато предписвал лекарства на пациенти, той започнал да се фокусира върху факта, че пациентите, които са уверени в успешното си излекуване, се възстановяват много по-бързо. В резултат на това Куе се посвещава на въпроса за самохипнозата и дори отваря такава собствена клиника.

По-късно целият свят научава за него и работата му. Формулата за самохипноза на Coue е проста фраза, която утвърждава линията на положителното развитие на целия ви живот:

„Всеки ден във всяко отношение ставам все по-добър и по-добър“.

Формулата трябва да се повтори поне 20 пъти на ден. За да не се отвлича вниманието от броенето при повтаряне на фраза 20 пъти, Coue препоръчва да се използва шнур с двадесет възела или с големи мъниста върху движеща се нишка. Тоест – броеница. Тази процедура отнема не повече от две минути.

Най-силната защита срещу болести и инфекции е непоклатимата вяра в здравето и положителните емоции. В края на краищата, негативно заредените мисли наистина разрушават тялото и душата ни.Да вземем за пример гнева.Известно е, че той може да причини заболявания на храносмилателния тракт. Продължителното негодувание с течение на времето води до заболяване на черния дроб, заболяване на панкреаса и холецистит. Обратно, оптимистите не се концентрират върху своите болести и болезнени състояния.  Те умеят да „превключват“ към доброто и да виждат своите предимства във всичко.  Емил Куе

За да се предпазите от болести,

причинени от негативните ви мисли, е полезно да вземете предвид един полезен съвет на древните мъдреци – да се радвате на живота, независимо от всичко. В крайна сметка, ако мислим за добри неща, трябва да очакваме добри събития, добри неща. Мислим ли за нещо лошо – скоро на вратата ни може да почука неприятност или болест. Натрапчивите мисли са склонни да се трансформират в убеждението, че това със сигурност ще се случи. Такава вяра поражда събитие.

Може би е време да започнете да мислите само за доброто, да планирате радостни събития и да не се фокусирате върху негативното. Пробвайте, направете го и ще дочакате доказателства за това каква сила се крие в думите. И в добрите, и в лошите.

Източник: econet

крем АНТИПИГМЕНТ
АНТИПИГМЕНТ – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *